Jordania zaldiz, Lawrenceren bidetik - Cuerdo Galarraga, Angel; Etxabe, Kar; Otermin, Jose Mari; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2010)
Lawrence Arabiakoak eginiko bideari jarraiki, Angel Cuerdok Jordanian egin zuen bidaia laburbiltzen du dokumental honek.
Keywords: Baliabide digitalak; Bidaiak -- Bideoak -- Jordania; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak