Bitartean etxetik ikasten : Aitak esan dit : irakurketarekin goxatzen [6-8 urte] : 2020ko apirilak 20 - Abio Zapirain, Miren Igone; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da.Egunero ordu laurden bat eskainiko diogu irakurketaren ulermenari. Testu ezberdinak izango dira landuko direnak. Saiatuko gara egunean jorratzen den arloarekin zerikusia izatea. Ipuina: "Aitak esan dit" (Astrid Desbordes)
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Irakurketa sustatzea; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Haur eta Gazteentzako Literatura