Martin Berasategui : zenbakien sukaldea - Etxeberria, Hasier (1957-2017); Garzes, Juanfe; Uriarte, Santi; Erguin, Josu; Alegria, Oskar; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2009)
Hasier Etxeberriak aurkeztutako dokumentala Martin Berasategi sukaldariaren gainean. Berasategi guztia apuntatzen duen sukaldaria da. Mikrogramoak nabarmen eta sarri agertzen dira bere koadernoetan. Bere sukalde erraldoiak Suizako erloju perfektu bat bailitz funtzionatzen du: ez du hutsik egiten, guztia beti kontrolpean du.
Keywords: Baliabide digitalak; Berasategi, Martin; Euskal sukaldaritza; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak