Teatro testuak (mikelmartinez.eus) - Martinez Etxarri, Mikel; Galtzagorri Elkartea ([Bilbo] : Mikel Martinez, 2020)
Euskarazko hainbat teatro testuen bilduma, itzulpenak, euskaraz sortuak, haurrentzat, amonentzat, monologoak, biologoak... Interesgarria, baina paperean argitaratzeko zaila den guzti hori. Hartu nahi duzuna. Bidaliguzu zeurea!
Keywords: Antzerkia irakaskuntzan; Ahozkotasuna; Baliabide digitalak; Helduentzako Literatura; Antzerkia