Emakumeak plazan - Gurmendi, Arantxa; Euskal Irrati Telebista; Lilaton taldea ([S.l.] : Lilaton taldea, 2011)
Herri kiroletan emakumeen presentzia aztertzen duen dokumentala, Arantxa Gurmendik zuzenduta.
Keywords: Baliabide digitalak; Kirolariak -- Euskal Herria; Herri-kirolak -- Euskal Herria; Emakumeak -- Euskal Herria -- Kirolak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak