Zaleon Tourra 2006 - Zapirain, Eriz; Serrano, Ilaski; Ormaetxe, Maider; Sanchez, Guille; Euskal Irrati Telebista; Orio produkzioak ([S.l.] : Orio Produkzioak, 2006)
Pirinioetara Frantziako Tourra ikustera doazen euskal zaletuekin egindako erreportajeak.Ilaski Serranok aurkeztutako saio berezi honek Tourrak Pirinioetan emandakoa erakutsiko du.
Keywords: Baliabide digitalak; Txirrindularitza; Frantziako Tourra; Kirolariak -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak