Noeliaren arka - Arnal Gil, Txabi; Torrea, Koldo ([Zornotza] : Ibaizabal, 2007)
Tigre batek dentista jan du. Beste tigre bati marrak ezabatu zaizkio. Sugeak barre egiten dio panterari. Lehoiak Tarzan barregarri utzi nahi du. Hartza haserre dago. Gorila malabarista haserreago. Ostruka urdinari arrautza lapurtu nahi diote. Beste ostruka batek ikusten duen guztia irentsi ohi du. Jirafari aire freskoak kalte egiten dio. Zebrak etxe bila dabiltza... Eta ni? Kalera joateko bi aldiz pentsatu behar dut... Astakeria hauek guztiak nire hirian bertan gertatzen ari baitira!!!
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Animaliak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliekiko maitasuna -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura