Zaleon Tourra 2005 - Zapirain, Eriz; Auzmendi, Joxe Felipe; Goenaga, Izaro; Ormaetxe, Maider; Sanchez, Guille; Euskal Irrati Telebista; Orio produkzioak ([S.l.] : Orio Produkzioak, 2005)
Pirinioetara Frantziako Tourra ikustera doazen euskal zaletuekin egindako erreportajeak.
Keywords: Baliabide digitalak; Txirrindularitza; Frantziako Tourra; Kirolariak -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak