XA14 : Tolosatik Munichera - Diez, Ibon; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2017)
Euskal Herriak inoiz eman duen futbol jokalari garrantzitsuenetakoaren ibilbidea du ardatz dokumentalak
Keywords: Baliabide digitalak; Alonso, Xabi; Futbola; Kirolariak -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak