Patagonia : Fitz Roy - Baraiazarra, Jabier; Aurtenetxe, Josu; Goikouria, Miren; Guridi, Susana; Agirre Madariaga Anartz; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2006)
Pou anaien espedizioko irudiak biltzen dituen dokumentala. Eskalada librea eginez, 5 urtean zehar zailtasun handiko bide bat ireki zuten kontinente bakoitzean Iker eta Eneko Pou anaiek. Dokumental honetan Pou anaiek Argentinako Patagoniara egindako bidaiaren kronika.Fitz Roy frantziar-argentinar bidetik eskalatzeko saiakera dugu.
Keywords: Baliabide digitalak; Pou, Eneko; Pou, Iker; Kirolariak -- Euskal Herria; Eskalada -- Patagonia; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak