Antartika : Zerua Peak - Baraiazarra, Jabier; Borda Kaiero, Zaloa; Laskurain, Maite; Agirre Madariaga Anartz; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2007)
Pou anaien espedizioko irudiak biltzen dituen dokumentala. Eskalada librea eginez, 5 urtean zehar zailtasun handiko bide bat ireki zuten kontinente bakoitzean Iker eta Eneko Pou anaiek.
Keywords: Baliabide digitalak; Pou, Eneko; Pou, Iker; Kirolariak -- Euskal Herria; Eskalada -- Antartika; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak