Rugbytik Bilbora - García Lupiola, Asier; Blanco, Unax; Garro Perez, Lander; Ormazabal, Xabi; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : [EITB], 2018)
Bilbon jokatu ziren errugbi finalak hizpide hartuta, kirolaren historia eta baloreak azalduko ditu dokumentalak.
Keywords: Baliabide digitalak; Kirolariak -- Euskal Herria; Errugbia; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak