Jon Rahm - Aldekoa, Antton; Gorrotxategi, Asier; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2018)
Jon Rahm golf jokalari bizkaitarrak osatu duen denboraldi bikaina errepasatuko dute erreportaje honetan.
Keywords: Baliabide digitalak; Kirolariak -- Euskal Herria; Golfa; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak