Aittu!! - Eizagirre, Pako ([S.l] : Pako Eizagirre, 2009)
Pako Eizagirrek kudeatutako webgune honetan literaturarekin lotutako hainbat material aurkituko dituzu: bideo-ipuinak, audioak, ahozkotasuna lantzeko ariketak, euskal mitologiaren inguruko bideoak, helduentzako audioak...
Keywords: Euskara -- Ahozko ondarea; Irakurketa sustatzea; Ahozkotasuna; Euskal mitologia; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Eduki digital didaktikoak; Audioak; Podcastak; Bideo-ipuinak; Ipuinak