Mundakako olatutik Gernikako arbolara - Blanco, Unax; Aldekoa, Antton; Gartzia, Asier; Gonzalo, Jon; Urrestarazu, Imanol; Otaegi, Juana Mari; Euskal Irrati Telebista; Sortumedia ([S.l.] : Sortumedia : EITB, 2011)
Jon Gomez Garaik aurkeztutako mendi ibilbideak proposatzen dituen saioa. Urdaibaiko Biosfera Erreserban hasi dugu ibilbidea. surflarientzat ezaguna den Mundakako olatua aitzaki hartuta, Bizkaiko herri polit honetan abiatu dugu Gernikan bukatu dugun bidea. Tartean, Sukarrietan eta Foruan izan gara.
Elkarrizketatuak: Edorta Jimenez (idazlea), Arkaitz Erkiaga (Urdaibai kanoak), Manu Monge (geologoa), Judit Ortuzar (ondare gidaria), Alberto Iturriarte (Gernikazarra historia taldeko kidea), Gonzalo Beaskoetxea (puntista ohia)
Aurkezlea, Jon Gomez ; esataria, Maider Segurola
Keywords: Mendi-ibiliak -- Mundaka -- Gernika; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak