Arantzazu larrez larre - Blanco, Unax; Aldekoa, Antton; Gartzia, Asier; Gonzalo, Jon; Urrestarazu, Imanol; Otaegi, Juana Mari; Euskal Irrati Telebista; Sortumedia ([S.l.] : Sortumedia : EITB, 2011)
Jon Gomez Garaik aurkeztutako mendi ibilbideak proposatzen dituen saioa. Arantzazuko Santutegian hasiko dugu ibilbidea, eta larrez larre ikusiko ditugu bertako inguruak. Bidean, Aizkorri-Aratz parke naturaleko historia ere ezagutuko dugu.
Elkarrizketatuak: Pello Zabala (Arantzazuko fraidea), Miren Elgarresta (Arantzazu parketxeko arduraduna), Ruper Altzelai (Urbiako ostatuko arduraduna), Julian Madina (artzaia), Nikolas Segurola (artzaia), Batix Otaegi (Artzain Eskolako koordinatzailea)
Aurkezlea, Jon Gomez ; esataria, Maider Segurola
Keywords: Baliabide digitalak; Mendi-ibiliak -- Arantzazu -- Urbia; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak