Garrasia Saharatik - Aranzadi, Unai; Mintegi, Edur; Euskal Irrati Telebista; Mundubat Fundazioa ([S.l.] : Mundubat, 2013)
Dokumental hau saharar desagertu guztiei eskainia da, eta Marokok okupatutako Saharan oraindik ekinean diharduten giza eskubideen aldeko ekintzaileei. Espainiaren kolonia izateari utzi zionetik gaur egun arteko egoera ageri da dokumentalean.
Keywords: Baliabide digitalak; Bidaiak -- Bideoak -- Sahara; Mendebaldeko Sahara -- Egoera politikoa; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak