Bizipoz, bakarra eta errepikaezina - Agirre Madariaga Anartz; Arroio Monasterio, Alfonso; Lopez Letamendia, Miren; Gorrotxategi, Asier; Agirre Garai, Ander; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2019)
Markel Irizar txirrindulariaren ibilbide profesionala eta alderik pertsonalenaren gaineko dokumentala.
Elkarrizketatuak, besteak beste: Alaitz Perez de Arenaza, Luca Guercilena, Txus Aranburu, Fabian Cancellara, Maria Eugenia Aranburu
Protagonista, Markel Irizar
Keywords: Baliabide digitalak; Irizar Markel; Txirrindulariak -- Biografiak -- Euskal Herria; Kirolariak -- Euskal Herria; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak