Teknopolis : COVID-19: Konponbide bila : 2020ko denboraldia - Leturia, Iänaki; Rementeria Argote, Nagore; âAlvarez, Inma; Pixel; Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Komunitate zientifikoa buru belarri dabil, koronabirusarii aurre egiteko erantzunen eta tratamenduen bila. Gaitzari aurre egiteko prebentzio modu erangikorrena txertoa da. Baina edozein txerto probatzeko eta lortzeko bideak luzeak dira. Joseba Bikandi, UPV/EHUko mikrobiologia irakaslearen eskutik, txerto batek, proba fasetatik, komertzializazio faseraino egiten duen bidea aztertuko dugu.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Koronabirusa; COVID-19a; Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Mikrobiologia; Medikuntza; Osasuna; Zientzia-dibulgazioa; Zientzia-dibulgazioa; Bideo didaktikoak; Erreferentzia-materialak; Baliabide digitalak; Telesaioak