Bitartean etxetik ikasten : Arku instrumentuak, Le Luthier I : ttan-ttakun: musika [8-10 urte] : 2020ko apirilak 2 - Larrauri López, Ander; Monge, Xabi; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Musika ikasgaiko klaseak. Musika adierazpena, dantzak, perkusio jolasak, erritmoak....Le Luthier I, arku instrumentuak.
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak