Bitartean etxetik ikasten : Testuaren ulermena eta ahoskera trebatzen : hitzak solasean: euskara [6-8 urte] : 2020ko martxoak 30 - Abio Zapirain, Miren Igone; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Euskara ikasgaiako klaseak. Ahozkotasuna lehenestuko da. Hitz jolasak, aho korapiloak, ikerketa proposamenak, errezetak, komikiak sortu, ipuinak sortu, bitxikeriak... Idatzizko adierazpena landu, probokatu. Gaurko atala: testuaren ulermena eta ahoskera trebatzen.
Material hau EITBko webgunetik ekarri da
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak; Haur eta Gazteentzako Literatura