Bitartean etxetik ikasten : Zenbakien merendola I : hari-mataza - matematika [6-8 urte] : 2020ko apirilak 2 - Zubizarreta, Amaia; Larrinaga Ortiz de Luna, Ane; Euskal Irrati Telebista (: EITB, 2020)
Ikasleak etxean ditugun egoera berezi honetan, ETB3 kateak Etxetik Ikasten saioa emititzen hasi da. Matematika ikasgaiko klaseak. Gaurko atala: "Zenbakien merendola I".
6-8 urte
Keywords: Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak