Altsasu gauaren muturrerainoko bidaia - Gómez, Paula; Caballero, Barezi; Cajaraville, Idurre; Euskal Irrati Telebista; Baleuko ([S.l.] : EITB, 2018)
Epaiketaren bezperan, Altsasura joan eta gazteen senideekin eta Euskal Herrian lan egiten duten bi guardia zibilekin egon da erreportajearen lantaldea.
Elkarrizketatuak gazteen senideak eta guardia zibilak, besteak beste: Antxon Ramirez de Alda, Amaia Izko, Bel Pozueta, Javier Ollo, Manuel Cancio.
Aurkezlea, Irati Sarasua ; soinua, Lander Azkue eta Xabier Agirre ; kamerariak, Imanol Lado eta Jone Novo
Keywords: Baliabide digitalak; Gizarte-gatazkak; Altsasu; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak