Aizkora hotsak goi mendietan - Arriortua, Eukeni; Iglesias, Carlos; Zabala, Xabier; Txikon, Alex; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : Bideografik, 2012)
Bidaia bat, bi helburu eta hiru pertsonaia. Alex Txikon eta Xabier Erro mendizaleak, Ernesto Ezpeleta `Bihurri` aizkolariarekin batera Euskal Herritik Pakistanerako bidaia egingo dute autoz, azkeneko helburu batekin, furgoneta Felix Baltistan Fundazioari ematea, Karakorumean. Alexek gainera G-1 eta G-2 mendiak igotzeko erronka hartuko du, baita K-2a ere, munduko bigarren tontorrik altuena.
Protagonistak: Alex Txikon, Ernesto Ezpeleta "Bihurri", Xabier Erro, Jose Carlos Tamayo, Juanra Madariaga, Gerfried Göschl, Louis Rosseau, Kilian
Hizkuntza: euskara ; azpitituluak: euskaraz
Keywords: Baliabide digitalak; Mendizaletasuna -- Himalaia; Kirolariak -- Euskal Herria; Bidaiak -- Bideoak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak