40/2 Txiki eta Otaegiren ondarea - Vivanco, Karmelo; Iriarte, Ander; Madariaga, Xabier; Cajaraville, Idurre; Lazkano, Aritz; Gonzalo, Jon; Bereziartua, Aitor; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2015)
40 urte bete dira Juan Paredes Txiki eta Anjel Otaegi fusilatu zituztenetik. ETAko bi kideak Frankismoaren azken fusilatuak izan ziren, baina zer dakigu haiei buruz? Zergatik fusilatu zituzten? Dokumentalak galdera horiei erantzuna emango die.
Elkarrizketatuak: Luis Eduardo Aute, Mikel Paredes, Jose Manuel Bujanda, Santi Zapirain "Kaiku", Manuel Blanco Chivite, Vladimiro Fernández, Magda Oranich, Carlos Fonseca, Txema Montero, Idoia Mendia, Jacinto Lara, Louis Joinet, Doris Benegas, Josu Ibargutxi, Manuela Carmena, Carlos Slepoy.
Hizkuntza: euskara ; azpitituluak: euskaraz
Keywords: Txiki -- (1954-1975); Otaegi, Angel -- (1942-1975); Indarkeria politikoa -- Euskal Herria; Baliabide digitalak; Dokumentalak; Erreferentzia-materialak; Elkarrizketak