Gereziondoa - Garcia i Puig, Alba; Davant, Jean Louis (Uztaritze : Ikas, 2018)
Gerezien denbora labur-laburra da, eta aitatxik landatu gereziondo txikiak handitzeko behar duena hain luzea! Nola Maiderrek bere arbolañoa handitzen lagunduko du?
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Urtaroak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Pazientzia -- Ipuinak -- Haur eta gazkeentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura