Maitagarri eta animalien ipuinak - Guerra, Carmen; Urkulo, Iraitz (Madrid : Susaeta, 2016)
Liburu honetan inoiz idatzi diren maitagarrien ipuinik ederrenak topatuko dituzu. Txanogorritxo, Loti ederra, Pinotxo... klasiko guztiak. Baita animaliak protagonista diren beste hainbat ipuin ere, esate baterako, Banbi.
Errauskine ; Txanogorritxo ; Edurnezuri ; Pinotxo ; Sirenatxoa ; Banbi ; Ederra eta Piztia ; Hiru txerritxoak ; Loti ederra ; Txokolatezko etxea
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ipuinak -- Antologiak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura