Ahatetxo itsusia - Aubarell, Eva; Andersen, Hans Christian (1805-1875); Maier, Ximena; Garmendia Alberdi, Ane; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Betiko ipuinak haur txikienen eskura. Testuak laburrak eta adierazkorrak dira, eta marrazkiak gaur egungoak eta esanguratsuak. Bukaeran ipuinaren bertsio luzeago bat eskaintzen da eduki eta xehetasun gehiagorekin.
5 urtetik aurrera (urdina)
Letra larria
Keywords: Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Ahateak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak