Araba, euskaraz bidea egiten - Jagon Jardunaldiak Gasteiz) 2017.; Euskaltzaindia. Jagon Saila (Bilbo : Euskaltzaindia, 2019)
Euskarak, Araban, azken mendeetan atzeraka joan ondoren, azken hamarkadetan nabarmen egin du hobera. Jardunaldi horretan aldaketa horren dimentsio eta ezaugarriak izan ziren hizpide, Arabako ordezkaritza herritar, profesional eta instituzional zabal baten eskutik.
Keywords: Euskara -- Alderdi sozialak -- Araba; Soziolinguistika; Monografiak; Baliabide digitalak