Ile-apainketako prozedurak eta teknikak - Mujika, Idoia; IRALE (Dolaretxe); Monte Albertia BHI (Bilbo : Irale, 2019)
Ile-apainketako lan teknikoak egiteko protokoloak.
Protokoloa ele-apainketako zerbitzuetan
2019/07/05
Goi Mailako Zikloa (1. maila)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak