Entzumena - Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista ([S.l.] : EITB, 2020)
Belarria bihurgailu bat da, tresna bat airearen molekulen arteko talkak seinale elektriko bihurtzen dituena. Eta hiru zati ditu soinua jasotzeko, mekanikoki barrualdera transmititzeko eta benetako bihurketa egiteko.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Belarria; Zentzumenak; Medikuntza; Baliabide digitalak; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak