Txanogorritxu - Rosenberg, Natascha; Sedano, Ane (Boadilla del Monte : SM ; Barakaldo : Ikasmina, 2020)
Txanogorritxu amarekin bizi da basotik gertu. Amona ikustera joango da gaixo jarri bait da, baina bidean otsoarekin topo egingo du. Ipuin klasikoaren egokitzapen dibertigarri bat, 2 urtetik gorako umeentzako.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Caperucita roja
Keywords: Album ilustratuak; Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura