Zazpi antxumeak eta otsoa - Rosenberg, Natascha; Sedano, Ane (Boadilla del Monte : SM ; Barakaldo : Ikasmina, 2020)
Ahuntza basora joan zen erosketak egitera eta 7 antxumeei atea ez irekitzeko esan zien. Baina otsoak ahuntza zela esanez engainatzen saiatu zen. Antxumeak ez ziren engainatzen utzi baina otsoa oso maltzurra zen. Ipuin klasikoaren egokitzapen dibertigarri bat, 2 urtetik gorako umeentzako.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: El lobo y los siete cabritillos
Keywords: Album ilustratuak; Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura