Hiru txerrikumeak - Colombo, Natalia; Sedano, Ane (Boadilla del Monte : SM ; Barakaldo : Ikasmina, 2020)
Baziren behin beraien etxeak eraiki zituzten hiru txerrikume. Baina otso guztiz maltzur bat zebilen zokomiran eta hiru txerrikumeak jango zituela erabaki zuen. Ipuin klasikoaren egokitzapen dibertigarri bat, 2 urtetik gorako umeentzako.
0-4 urte (urdina)
Jat. izenb.: Los tres cerditos
Keywords: Album ilustratuak; Ipuin klasikoak -- Egokitzapenak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura