Isiltasun urte luzeak - Castro, Francisco; Murua, Mitxel (Irun : Alberdania, 2020)
Garai iluna da Castroren eleberri honek arakatzen duena. Goiz-albako "paseoak", bide bazterretan tiroka hildakoak, satorraren bizimodura kondenatutakoak. Baina baita ere, aldaketa, iraultza eta bizitza hobe bat ekarri nahi zituzten amets eta utopiaren garaia.
Keywords: Helduentzako Literatura