Teknopolis : supermerkatu ideala : 2020ko denboraldia - Rementeria Argote, Nagore; Leturia, Iänaki; âAlvarez, Inma; Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista; Pixel (: EITB, 2020)
Birziklapena ez da nahikoa plastiko-zaborraren arazoari aurre egiteko. Ezinbestekoa da plastikozko ontziak murriztea eta berrerabiltzea. Eredu lineal batetik eredu zirkularrera pasa behar dugu nahitaez. Estatuko supermerkatu nagusiek euren plastiko-aztarna murrizteko hartu dituzten konpromisoak aztertu ditu Greenpeace-k , eta sailkapen horren lehen postuan euskal enpresa bat dago: Eroski. Zer da ondo egiten ari direna et non daukate hobetzeko marjina?
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Telesaioak; Baliabide digitalak; Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Birziklatzea; Ekonomia; Industria; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak