Sekretuen hamaika zaporeak - Fernandez Mendia, Oihane; Azpiazu, Ainara ([Euba] : Ibaizabal, 2017)
Zein ezberdintasun dago neska edo mutila izatearen artean? Zerk baldintzatzen du gure generoa? Liburu honetako protagonistak hau argitzen lagunduko digu. Hainbat sekretu mota daude: handiak, txikiak, koloredunak edota zaporedunak; eta guztiok gordetzen dugu baten bat gure barnean. Istorio honetako protagonistak sekretu handi bat gordetzen du kutxa batean giltzapeturik, eta oraindik ez daki zer zapore duen sekretu honek. Gai izango ote da horren zaporea aurkitzeko? Ausartuko ote da bere sekretua kutxatik ateratzera?
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Sekretuak; Transexualitatea -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak