Txokolatezko pastela - Fernandez Mendia, Oihane; Morente, Enrique ([Euba] : Ibaizabal, 2019)
Xiber mutikoaren abenturak. Misterio bat argitu beharko du eskolako jantokian, ikerketa eta misteriozko abentura bat biziko du. Xiberrentzat astelehenak asteko egunik kutunenak dira, gozoenak. Izan ere, egun horretan jantokian txokolatezko pastela hartzen baitute. Josunek berak prestatzen du, eskolako sukaldari handikoteak. Bat-batean ordea, Xiberren eskolako lagunak gaixotzen hasten dira. Josune egongo ote da izurrite honen atzean? Kapaz izango ote da Xiber gertaera honen osagai guztiak lortu, lapikoan sartu eta misterioa argitu duen errezeta lortzeko?
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Eskolak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura