Aurpegi maitagarriak - Slegers, Liesbet; Mendizabal Iturrioz, Leire; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Animaliak ezagutzeko modu dibertigarri bat da beren aurpegiek eta buztanek dituzten antzekotasunak aurkitzea: arratoiaren sudurrak kirikinoarenaren antza du; erlearenak, marigorringoarenaren antza... Eta astoaren buztanak zebraren buztanaren antza du, eta elefantearenak errinozerontearen buztanaren antza. Kasu askotan oso desberdinak diren animaliak hurbiltzen dituzten antzekotasun orijinalak. Antzekotasunen jolasa hurrengo irudiaren zati bat ikusteko aukera ematen duten orrialde moztuen bidez proposatzen da. Animalia batzuen aurpegiak oso antzekoak dira. Zer antzekotasun dute ahatearenak eta zisnearenak? Eta berdinak al dira untxiaren eta ardiaren aurpegiak? Joan orrialdez orrialde, eta sekulako sorpresa hartuko duzu!
0-5 urte (urdina)
Jat. izenb.: Lieve snoetjes
Keywords: Ingurunearen ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura