Isats jostalariak - Slegers, Liesbet; Mendizabal Iturrioz, Leire; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2016)
Animaliak ezagutzeko modu dibertigarria. Irudien liburua irakurle hasiberrientzat. Animaliak ezagutzeko modu dibertigarri bat da beren aurpegiek eta buztanek dituzten antzekotasunak aurkitzea: arratoiaren sudurrak kirikinoarenaren antza du; erlearenak, marigorringoarenaren antza... Eta astoaren buztanak zebraren buztanaren antza du, eta elefantearenak errinozerontearen buztanaren antza. Kasu askotan oso desberdinak diren animaliak hurbiltzen dituzten antzekotasun orijinalak. Antzekotasunen jolasa hurrengo irudiaren zati bat ikusteko aukera ematen duten orrialde moztuen bidez proposatzen da. Animalia batzuen isatsak oso antzekoak dira. Astoarena eta zebrarena berdintsuak dira. Eta, ba al dakizu arrain txiki baten isatsak zeinenaren antza duen?
0-5 urte (urdina)
Letra larria
Keywords: Ingurunearen ezagutza; Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak