Aukeratu gurekin - Linden, Elly van der; Diederen, Suzanne; Mendizabal Iturrioz, Leire; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Gaur, Nikok eta Luzik zeregi mordoa dute. Jantzi, jolas egin, bainatu, ohera joan... Horretarako, gauza mordoa beharko dute. Lagunduko diezu aukeratzen?
2 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Jolas-liburuak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura