Teknopolis : robotikan dago giltza : 2020ko denboraldia - Rementeria Argote, Nagore; Leturia, Iänaki; âAlvarez, Inma; Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista; Pixel (: EITB, 2020)
Enpresen nahi eta helburu garrantzitsuenetako bat da euren gaitasun produktiboa hobetzea. Esku ezberdinak dituzten robotak, adimen artifiziala, robot kolaboratiboak eta ibilgailu autonomoak, zeregin horretan asko lagundu dezaketen erremintak dira. Gure artean, Euskadin, bada era guztietako industria eta fabrikei, nahierarako automatizazio prozesuak eskaintzen dituen enpresa bat, Inser Robotica.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Telesaioak; Baliabide digitalak; Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Robotika; Industria; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak