Artefaktua : Itxaro Borda - Borda, Itxaro; Euskal Irrati Telebista (Donostia: : EITB, 2020)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2020ko denboraldia, otsailak 14)
Booktuberrak: Zuhaitz Gurrutxaga - "Inesaren balada"
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Euskal literatura; Baliabide digitalak; Telesaioak