Ados! - Ibisate, Danel; Mesanza Iturritxa, Araiz (Berriozar : Denonartean, 2018)
Gogoa eta gosea antzekoak badira ere, ez dira guztiz berdinak. Gogoa norberaren buruaren barruan bizi da. Gosea, ordea, norberaren sabelaren barruan! Baina batzuetan elkarrekin entzuten ditugu eta nahastu egiten dira.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Familia harremanak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura