Artur satorren herrian - Joris, Daniel; Dosimont, Gauthier; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2002)
Artur zure adineko mutiko bat da. Ganbaran aurkitu duen liburuxka bati esker, abentura izugarriak biziko ditu. Formula bitxiak irakurriz animalien itxurak har ditzake... Zoaz Arturrekin eta Sammy bere lagunarekin eta ezagutu satorren mundu zoragarria!
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Satorrak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak