Artzain gezurtiaren benetako historia - Calleja, Seve; Lucas, Belen (Irun : Alberdania, 2018)
"Otsoa dator!" oihukatzen zuten ipuin honetako bi lagunek, Peru izenekoak biak. Baina oso abisu desberdina ematen zuen bakoitzak... Biak gezurretan ari ziren, baina haietako bakar batek artzainak hain zuzen ere- bereganatu du gezurti fama...
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Gezurrak; Artzainak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak