Lau sagu oihan beltzean - Stilton, Geronimo; Biguri, Koldo; Keys, Larry (Barcelona : Destino, 2016)
"Beldurra ematen dizue iluntasunak? Eta armiarmek? Eta katuek? Eta altuerak? Niri bai..., edo..., ez, orain ez! Sendatuta nago, Oihan Beltzean egin nuen aparteko ikastaro bati esker...".
8 urtetik aurrera (gorria)
Jat. izenb.: Quatro topi nella Giungla Nera
Keywords: Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Saguak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura