Max eta Mia eta Yellow Vanen sekretua - Calafell, Roser; Dickinson, Vita; Castro, Maddi ([Bartzelona] : La Galera, 2016)
Yellow Van barruan bizi gara eta izena dugu Max eta Mia. Gauero, lo gaudenean egiten dugu bidaia. Gosaldu ostean goaz bazterrak ikustera. Pasa orrialdea eta zatoz gurekin jolastera.
5 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura