Teknopolis : artelanak teknologiaren begiradapean : 2020ko denboraldia - Rementeria Argote, Nagore; Leturia, Iänaki; âAlvarez, Inma; Elhuyar Kultur Elkartea; Euskal Irrati Telebista; Pixel (: EITB, 2020)
Kultura Ondareen Kontserbazioa eta Zaharberritzea sustatzeko UPV/EHUk duen gradua bisitatu dugu. Argi mota ezberdinen eta kimikaren laguntzaz, margolan eta artelanen azpialdea ezagutuko dugu. Artistak egin nahi zuenetik, egin zuenerako bidea aztertzeko teknologia ezagutuko dugu. Faltsutze eta kopiak detektatzeko dauden teknikak ere ikusi eta probatuko ditugu.
Material hau Elhuyar.eus webgunetik ekarri da
Keywords: Telesaioak; Baliabide digitalak; Zientzia-dibulgazioa; Teknologia -- Berrikuntzak; Irudia; Soinua; Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak