Artefaktua : Laura Uruburu - Uruburu Totorikaguena, Laura; Euskal Irrati Telebista (Donostia: : EITB, 2020)
Hainbat diziplina uztartzen dituen literatura-saioa, Yolanda Mendiolak aurkeztua. Atal hauek ditu: idazleei elkarrizketak, nobedadeak, irakurle eta liburu-saltzaileen gomendioak eta booktuberrenak. (2020ko denboraldia, otsailak 1).
Booktuberrak: Irati Kosoro - "Bat, bi Manchester"
Material hau EITBren webgunetik ekarri da.
Keywords: Elkarrizketak; Euskal literatura; Baliabide digitalak; Telesaioak